FZ’S COSMETIC-KOSMETIK BERASASKAN HERBA/NATURAL

FZ's COSMETIC
Natural Based Skin Care Product Order Now! FZ’s Cosmetic..tanpa pengelupasan.

JIKA ANDA MEMPUNYAI MASALAH JERAWAT, JERAGAT,KULIT KUSAM, INGIN KULIT GEBU SEPERTI KULIT BABY..SILA CUBA PRODUCT BERASASKAN HERBA INI..BAHAN-BAHAN DARI SUMBER ASLI..TIADA PENGELUPASAN….INSYALLAH MUJARAB..MURAH LAGI BERKESAN..

TERDAPAT DUA SET YANG MENGANDUNGI:
~set rawatan & pencerahan RM69.90(smnjg)/rm79.90(ss)

2 SABUN PEMBERSIH KULIT KAYU MANIS
1 KRIM SIANG
1 KRIM MALAM
1 KRIM KUNYIT
PENYEGAR( BERASINGAN)

~set natural & pencerahan RM69.90(smnjg) /RM79.90(ss)
2 SABUN PEMBERSIH KULIT KAYU MANIS
1 KRIM SIANG
1 KRIM MALAM
1 KRIM NATURAL
PENYEGAR( BERASINGAN)
PELEMBAP (BERASINGAN)

~~SILA BACA KHASIAT & KELEBIHAN PRODUK INI ~~

SABUN (Kulit Kayu Manis)
Selain mencerahkan wajah, juga merawat kulit muka yang bermasalah seperti parut halus, jeragat, bintik hitam dan juga bertindak sebagai pelembab .

KRIM MALAM
Mencerahkan muka, menghilangkan jeragat. Akan berlaku penglupasan halus bergantung kepada kesesuaian kulit

KRIM SIANG
Sebagai pelindung UV atau alas bedak
KRIM NATURAL
Bertindak untuk mengekal, menyerlah dan menggebukan kulit muka

KRIM KUNYIT
Rawatan untuk kulit yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat.

PELEMBAB
Untuk mulindungi kulit wajah dari sinaran UV matahari dan menghidupkan sel-sel serta melembab dan melembutkan wajah sambil mencerahkan muka.

PENYEGAR
Berfungsi untuk menyejukkan, melembutkan dan mengekalkan tahap kulit yang sekata.

TIDAK RUGI ANDA MEMBELINYA!
jika berminat sila hubungi saya
Natasya
email: enquiry[a]boutiquepalace.com
website: http://www.boutiquepalace.com

About these ads

33 Comments »

  1. fara Said:

    bwu jew gune..tp memang nmpak la prubhannyer !!
    iter juz gune sabun muke & krim malam jew….
    =)

  2. fira Said:

    kite nak beli..tapi asal kol natasya x dpt pn..nk tnye lau bt pmbyrn mllui public bank or BSN ke bleh x..coz bank 2 je yg dkt ngn umh n tmpt keje..hehe

    • boutiquepalace Said:

      ok fira, saya dah email tentang harga dan cara bayaran,bank in to account Public Bank. Kalau sudah bank in sila reply semula. sy akan courier produk sebaik confirm payment k.

      utk maklumat lanjut,
      sila kunjungi web butik di http://www.boutiquepalace.com utk pesanan melalui web-form atau fira boleh semak produk2 lain dan stok pakaian yg ada.

      terima kasih,
      natasya

  3. fadilah Said:

    selain dpd public bank, maybank boleh tak bank in?

    • boutiquepalace Said:

      Hi Fadilah,

      selain public bank:

      Fadilah boleh bank in ke salah satu akaun bank pilihan spt dibawah shj:

      1-CIMB
      2-BSN
      3-PBB
      4-RHB
      5-EON
      6-AMBANK

      Fadilah boleh juga membuat tempahan dengan mengisi borang order yg terdapat di halaman web baru iaitu
      http://www.boutiquepalace.com atau emailkan je ke: order@boutiquepalace.com

      terima kasih.
      natasya

  4. YATI Said:

    saya tinggal di klang. Mana stokist terhampir

  5. YATI Said:

    saya dok di klang, ada tak stokist terhampir

    • boutiquepalace Said:

      cik/pn Yati, sy tak pasti stokis mana yg berhampiran dgn cik/pn Yati, boleh membuat pembelian terus dgn saya melalui email order@boutiquepalace.com atau mengisi borang order di web baru http://boutiquepalace.com. Penghantaran adalah melalui pos laju/parcel keseluruh malaysia dlm masa 3hr bekerja.Tq.

  6. yesa Said:

    dmana boleh saya dapatkan produck ini,
    untuk wilayah singapore??

  7. amalina Said:

    sye ddk dkt putrajaya,dkt mne sye blh beli produk fz’s nie??

  8. norlela Said:

    sy duk seremban dekat mne stokis yg paling hmpir??

  9. BP adalah pengedar FZ’s yg bergerak secara online.Oleh itu, saya boleh hantar produk fz’s yang di order ke seluruh Malaysia.
    Mohon cik Norlela refer ke previous update atau klik di link di bawah.Tentang stokis yg paling hampir di seremban sy kurang pasti.

    http://www.facebook.com/album.php?aid=32671&id=130117713685424
    atau
    http://www.boutiquepalace.com/skincare&cosmetic2.

    Sila isi borang order kat website ni http://www.boutiquepalace.com/howtoorder.html

    thanks
    natasya

  10. nyda Said:

    nak tnya,,,kalau masalah parut jrawat ok x produk nie???????
    sabab sya dh cuba mcm2 produk dah x brksan pon…=(

    • boutiquepalace Said:

      Salam nyda,

      Insyaallah dgn penggunaan yg betul produk FZs cosmetik ni boleh bantu atasi masalah nyda tu:

      saya syorkan nyda guna set rawatan FZ plus toner.
      layari link http://www.facebook.com/album.php?aid=32671&id=130117713685424 utk maklumat lanjut.

      thanks,
      natasya

      • nyda Said:

        wasalam…..

        thanks ya…..sbab dh beli produk nie tp was2
        ok ke x….hehehe

  11. ain Said:

    salam.. nk tye, my mum ade masalah jeragat.. da cube macam2 product tp x berkesan juge.. utuk menghilgkn masalh jeragat nye, mane yg lebih better, krim kunyit or krim mlm eh ? pastu, klu beli satu2 (xbeli 1 set) boley x..

    • boutiquepalace Said:

      Salam Ain,
      kalau kulit bermasalah jeragat atau jerawat teruk,saya syorkan guna
      1.sabun
      2.toner
      3.krim malam
      4.(jika nak lagi berkesan) krim malam tu boleh selang-seli tukar dengan krim kunyit.contoh 2mlm pakai krim malam, 2mlm pakai krim kunyit,lps tu tukar balik 2mlm pakai krim mlm dan seterusnya.
      lagi satu jeragat terjadi sebab kesan pancaran uv matahari, utk elak, saya syorkan ibu awak guna krim siang jugak.
      5.jika nak beli secara ala-carte(bukan set) pun boleh .kalau beli satu set rawatan,ia lebih menjimatkan anda sebab dlm set tu dah ada produk lengkap cuma tambah toner shj.
      iaitu:
      item dlm set rawatan:

      2 Sabun (Kulit Kayu Manis)
      1 Krim Siang
      1 Krim Malam
      1 Krim Kunyit

      utk maklumat lanjut Ain layari http://www.boutiquepalace.com/skincare&cosmetic2.html
      atau http://www.boutiquepalace.com (check facebook album)

      semoga dpt membantu.
      thanks,
      natasya

    • ain Said:

      ok, lg satuu.. postage nye berape ye ? maaf byk tye..

      • boutiquepalace Said:

        postage bergantung kpd berat &destinasi dihantar.tariff based on Pos Malaysia.
        Utk maklumat lanjut, cik boleh refer kt website http://www.boutiquepalace.com (bahagian delivery&shipping).

        semoga info membantu.
        thanks-natasya-

  12. jannah Said:

    blh tk klu saya nk beli sabun muka (1 sahaja) @ sy perlu membeli dlm kuantiti tertentu?

    • boutiquepalace Said:

      Jannah,
      boleh beli a-la-carte.Bp buat penghantaran ke seluruh negara melalui pos.
      sila isi borang di website.
      thanks
      natasya

  13. ain Said:

    ok, camne nk order ye ?

  14. ain Said:

    sori2, xterbace coment yg atas pasal postage.. emm, pastu sy nk kene bayar brape? maaf byk tye..

    • boutiquepalace Said:

      ok begini,
      utk lebih lengkap, cik Ain isi dahulu borang pesanan/order di sini
      http://boutiquepalace.com/howtoorder.html

      atau click order form di website http://boutiquepalace.com

      lepas tu,cik tunggu email pengesahan tentang order dan total berapa jumlah kena bayar dari pihak BP. pihak BP akan hantar email,so cik sila check email regularly k. TQ

      natasya


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: